Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Vizitati magazinul nostru online cu piese auto electrice: alternator, bobina, fulii, bendix, demaror, detalii la tel 0259-468771 sau www.pieseautoelectrice.cifnet.ro
Oferim servicii de igienizare aer conditionat. Neglijarea intretinerii aparatului de aer conditionat duce la cresterea energiei electrice si scaderea randamentului. Pentru a preveni astfel de probleme apelati cu incredere la serviciile noastre.
Societatea este specializata in domeniul instalatiilor electrice, bobinaj motoare, transformatoare, motoare electrice, automatizari, retele electrice, tablouri electrice.
PIESE AUTO AFTERMARKET - Distribuitor piese auto aftermarket IASI, BACAU , SUCEAVA , VASLUI , PIATRA NEAMT , BOTOSANI
Injectorul se compune din: valva de control,placa intermediara,pulverizator si bobina de comanda.Aceste componente sunt realizate din otel de inalta calitate fiind executate la tolerante de 0,002 - 0,003 mm .Reglajul injectorului modern nu mai este un reglaj mecanic, ci este unul electric. Acest reglaj inseamna sute de informatii personalizate despre injector, inglobate intr-un cod din 16 caractere. Acest cod hexazecimal va fi transmis (scris) calculatorului masinii
Obiectul de activitate al societatii consta ?n lucrari de reparatii si mentenanta pentru instalatii electrice, masini electrice, automatizari, aparatura de navigatie, echipamente electrice si electronice de la bordul navelor, cat si rebobinari de motoare electrice. De asemenea, societatea noastra executa lucrari de instalare si punere in functiune a diferitelor echipamente destinate domeniului maritim.
S.C. CIPRI ELECTRIK IMPEX SRL. Bucuresti - Pitesti, Ploiesti, Targoviste, - are ca obiect de activitate comertul en-gros si distributia de: cabluri si conductori electrici, conductori de bobinaj, aparataj electric de joasa tensiune, corpuri si surse de iluminat, AMC electrice, relee, transformatoare, materiale electroizolante, obiecte si accesorii pentru instalatii electrice, exterioare, cabluri de tractiune, echipament protectie si lucru.
Cele maimici preturi si cea mai buna calitate in domeniul bobinarii motoarelor electrice! garantarea lucrarilor pentru 12 luni!
@Toate drepturile rezervate 2020