Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

DelPapa este producator de Porchetta, un deliciu cu specific italian, natural si savuros. Traditia deliciosului produs Porchetta incepe inca din perioada gintelor romane, bucurand gustul prin aromele naturale, condimente, retetele originale si carnea frageda.
Maratonul Aniversar 20 ani Safir este o campanie de comunicare desfasurata cu ocazia implinirii a 20 ani de activitate a companiei Safir. Se vor desfasura urmatoarele activitati: o caravana cu premii garantate si un concururs culinar.
Grupul SAFIR reprezintă ?n prezent o importantă companie naţională de prelucrare şi distribuţie a cărnii de pui. ?nfiinţat ?n anul 1991 ?n localitatea Văleni, judeţul Vaslui, el a evoluat permanent, m?ndridu-se cu c?teva performanţe: un brand de produs puternic, Deliciosul de Vaslui, cunoscut la nivel naţional un abator cu o capacitate de 4.000 capete/h două ferme de creştere a puilor, ?n conformitate cu normele europene de bunăstare animală o fabrică de făinuri proteice
Fabrica de Nutreţuri Combinate a grupului de firme SAFIR a ?nceput să opereze ?n anul 2013. Este o investiţie de peste 5.000.000 şi are la bază tehnologii moderne de ultimă generaţie care vor obţine furaje pentru păsări ?n diverse stadii de creştere cu reale valori nutritive ale produsului final, carnea de pasăre comercializată sub marca Deliciosul de Vaslui.
@Toate drepturile rezervate 2020