Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Scoala de engleza DESCRIERE: Organizam cursuri de engleza medicala, engleza juridica, pregatirea pentru examene Cambridge si pentru examene nationale, cluburi de engleza pentru weekend.
Springfield Center gazduieste aproximatix 80 de copii cu varste intre 20 luni– 10 ani care participa la programe educationale specifice varstei : gradinita, after school, cursuri de lb.straine, activitati extracurriculare, etc.
Cursuri engleza si cursuri limbi straine pentru copii, corporate, adulti si cursuri de limba romana pentru expati .
Stii engleza. Cat de bine? Club de conversatie, pregatire pentru IELTS si atestate Cambridge, meditatii pentru orice nivel in engleza – toate le gasesti aici.
Follow Me te pregateste in vederea sustinerii examenului Cambridge pentru toate nivelurile si toate varstele.
Organizam cursuri de engleza in comunicare pentru orice nivel, cursuri de engleza de afaceri, engleza juridica,engleza financiara, bancara,economica,engleza medicala, engleza pentru marketing si vanzari pentru persoane fizice si juridice la preturi accesibile.Organizam cursuri de pregatire pentru atestatele internationale BEC, Cambridge, FCE, CAE, IELTS, TOEFL. Traduceri de specialitate la preturi atractive.
www.meditatiiengleza.ro ofera servicii de pregatire individuala limba engleza, la domiciliul copilului, la cele mai atractive tarife de pe piata. Pregatire de calitate si succes garantat.
@Toate drepturile rezervate 2020