Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

organizatii nonguvernamentale,ong-uri,social,educatie,educatii invatamant mediu,caritate,ajutor donatii,proiecte campanii,voluntariat,strangere de fonduri,solidaritate.
Asociatia isi propune elaborarea unor programe de catehizare a copiilor si a adolescentilor, antrenandu-i sa participe la diferite actiuni de caritate, pelerinaje si ateliere de creatie crestin-ortodoxa in folosul comunitatii.
A.M.C.C. Centrul Crestin Sibiu este o asociatie non-profit care desfasoara activitati de natura spiritual - cultural - pedagogica, precum si socio - umanitare. Activitatile desfasurate in cadrul asociatiei sunt: actiuni sportive, culturale, consiliere psihologica, organizarea de tabere, excursii, conferinte pe diferite teme, cursuri de alfabetizare, ajutorare a celor nevoiasi, precum si actiuni de binefacere conduse in spitale, orfelinate, aziluri de batrani, asistenta sociala la domiciliu, etc.
Gazda si sponsor al numeroaselor evenimente sportive, de caritate si organizari de targuri, parcul industrial Dibo intruneste toate calitatile pentru spatiile de birouri si halele industriale. Accesul se face cu masina, parcul fiind situat la o distanta optima fata de Ploiesti (centura), Bucuresti (60 km), Brasov (110 km), Buzau (70 km).
Site-ul, este o promovare online a organizatiei InnerWheel din Giurgiu, organizatie ce se ocupa cu promovarea valorilor prieteniei adevarate, incurajarea ideii de intrajutorare precum si cultivarea prieteniei si intelegerii la nivel in international. Clubul, organizeaza diferite evenimente de caritate si promoveaza diferite idei sub forma unor proiecte de ajutorare.
@Toate drepturile rezervate 2020