Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

ECR Distribution comercializeaza terminale mobile de calitate, pentru ca dumneavoastra sa va desfasurati activitatea de inventariere in cele mai bune conditii de lucru. Pe langa terminale mobile, in oferta noastra veti mai gasi si cantare electronice, cititoare coduri bare, case marcat, imprimante fiscale, imprimante etichete, masini numarat bani sau chiar si role casa marcat.
Sedona Alm SRL va ofera solutii complete hardware si software pentru magazine si restaurante impreuna cu o gama bogata de servicii vanzare si post-vanzare. Case de marcat, cantare, cititoare coduri de bare, touchscreen-uri, masini de numarat bani, aplicatii de vanzare si gestiune, oriunde in tara cu livrare, instalare si fiscalizare gratuite.
SC Tahoman SRL este specializata in montarea, calibrarea si verificarea tahografelor digitale si analoage. Vindem si montam statii radio.
Comercializam toata gama de etichete autocolante, etichete de preturi, etichete textile si de compozitie, etichete coduri de bare, imprimante termice, marcatoare de pret, cititoare coduri de bare, role fiscale case marcat role ATM / POS.
Latodis SRL, importator si distribuitor de aparatura si echipamente medicale, comercializeaza la un raport pret-calitate de exceptie: ecografe, electrocardiografe, monitoare pacient, pulsoximetre, dopplere, stetoscoape digitale, lampi de examinare, instrumentar medical, dispozitive de sutura, aparatura oftalmologica, cititoare de stripuri, autoclave, aparatura de dezinfectie cu UV, etc
Data Speed SRL - Cluj Napoca societate comerciala acreditata, profil vanzari cantare electronice destinate aplicatiilor industriale comercializeaza platforme cantarire auto, cantare de macara, platforme de cantarire industriale,balante precizie, transpalete cu cantar, toate tipurile de cantare electronice, masini de numarat bancnote, cititoare cod bare.
Diana Service Satu Mare va sta la dispozitie cu o gama larga de case de marcat fiscale, programe de gestiune primara si contabilitate, programe pentru statii de carburanti. Orice sesizare sau problema ivita este rezolvata in cel mai scurt timp.
Va oferim: Usb token(pastrare parole, pastrare certificate digitale, pastrare semnatura electronica), otp token (dispozitiv de tip one time password), Smartcard SLE4442, Java Smartcards,.Net Smartcard, PKI Smartcards, Cititoare de smartcarduri, Smartcard Reader.
Organizator jocuri de noroc, amenajari sali jocuri de noroc, decoratiuni vitrine sali de joc
Firma noastra, SC INITA 1996 SRL va pune la dispozitie modele variate de case de marcat, cantare electronice, echipamente cod bare, touchscreen etc. la preturi accesibile
Site de prezentare a firmei SC ECR DISTRIBUTION SRL, distribuitor autorizat de case de marcat fiscale in Timisoara, precum si al altor echipamente periferice: cititoare coduri de bare, cantare electronice, imprimante pos, touchscreen, etc.
Alt Cash Impex: importator case de marcat, Sisteme POS, cititoare de cod de bara, imprimante termice, imprimante matriciale, cantare electronice
Instalam sisteme de interfon, videointerfon, control acces pentru blocuri cu interfon virtual, pontaj biometric sau clasic inchidere usa cu electrobolturi, supraveghere, cititoare de proximitate.
Citeste orice cod de bare cu AutoID! Imprima-le cu imprimanta de coduri de bare potrivita! Suna la +40.731-AutoID si vom fi mai mult decat bucurosi sa-ti oferim cea mai buna solutie pentru identificarea si automatizarea citirii si printarii codurilor de bare
Echipamente si servicii specifice domeniului caselor de marcat ,codurilor de bare, imprimante de sectie, echipamente POS , monitoare touch screen
Case de marcat. Societatea noastra comercializeaza case de marcat fiscale, cititoare coduri de bare si consumabile, dar deasemenea oferim si servicii de software in sistem online.
Cele mai bune preturi la case de marcat, cantare electronice, cititoare coduri de bare, monitoare touchscreen, POS-uri, imprimante departamentale, imprimante etichete cod bare
Inca din 2004 Constalaris va ofera cele mai avantajoase preturi pentru case de marcat si cantare electronice noi sau second hand. Toate modelele de case de marcat si cantarele electronice distribuite de Constalaris beneficiaza de garantie si sunt certificate ISO.
O gama variata de sisteme POS, echipamente POS, solutii POS, cititoare coduri de bare, sisteme touchscreen, pagere, infochioscuri, sertare de bani, scanere coduri de bare, verificatoare de pret, software horeca va asteapta pe acest site.
Magazin online de interfete diagnoza auto computerizata, testere auto compatibile ODB 2, EOBD, OBD 1, cititoare de coduri dar si alte instrumente auto precum cititoare de coduri sau carcase chei auto. Suntem importatori directi pentru majoritatea instrumentelor si interfete de diagnoza auto.
Firma axata pe vanzari si reparatii de case de marcat ,cantare electronice,cititoare coduri de bare,implementare software magazine de tip minimarket,market,supermarket,service aparatura fiscala Activa,fiscalizare case de marcat Activa.
Va ofera o gama completa de aparatura fiscala si non fiscala marca ACLAS la preturi accesibile. Solutii complete , case de marcat fiscale, cantare electronice comerciale, sisteme pos, cititoare coduri de bare, monitoare touchscreen, soft si programe de gestiune. Vezi oferta completa pe Aclas.ro
Case de marcat ieftine in Bucuresti si judetul Ilfov. Va oferim servicii fiscale complete, pastrand un excelent raport calitate-pret, de la case de marcat ieftine, la sertare de bani, cititoare coduri de bare, cantare comerciale electronice, etichetatoare de preturi, sisteme POS sau software de gestiune si vanzare. Va asiguram toate serviciile din momentul achizitionarii unui produs, pe perioada ganatiei sau post garantie.
Accesati catalogul de produse pentru a va informa in privinta fiecarui echipament. Va economisim timp si bani in doar cateva minut. Nu ezitati sa ne contactati pentru livrari imediate sau detalii suplimentare.
@Toate drepturile rezervate 2020