Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

FermaDor este noua marca sub care sunt prezente pe piata produsele Rom Trading Company. Aceasta cuprinde o varietate de produse din carne de pui refrigerate si congelate care au la baza o vasta experienta in domeniu, o tehnologie moderna si viziunea unei afaceri de succes. Rom Trading Company este unul dintre cei mai importanti producatori de carne de pasare refrigerata si congelata din Nord–Est-ul Romaniei.
transport termofrig, transport produse congelate si refrigrate, transport produse din carne proaspata, transport cu termoking , transport cu frig, transport frigorific
Bonduelle este perceput de către consumatori ca fiind un brand rafinat cu produse de ?naltă calitate at?t ?n categoria legumelor conservate c?t și a celor congelate. Legume congelate: porumb, mazare, brocoli, fasole verde, spanac, ciuperci, morcovi, conopida. Legume la conserva: porumb, mazare, fasole verde, masline negre, masline verzi, fasole rosie, ciuperci, morcovi, sfecla, soia. Legume la borcan: porumb la borcan, mazare la borcan, ciuperci marinate, cornison.
Depozitare produse congelate si refrigerate conform normelor europene in vigoare cu acces in orice moment la diagrama de temperatura pentru marfurile depozitate. Echipamente conexe puse la dispozitia clientului: stivuitor, cantar si personal autorizat pentru manipularea marfurilor, 3 rampe de acces.
Grupul SAFIR reprezintă ?n prezent o importantă companie naţională de prelucrare şi distribuţie a cărnii de pui. ?nfiinţat ?n anul 1991 ?n localitatea Văleni, judeţul Vaslui, el a evoluat permanent, m?ndridu-se cu c?teva performanţe: • un brand de produs puternic, Deliciosul de Vaslui, cunoscut la nivel naţional • un abator cu o capacitate de 4.000 capete/h • două ferme de creştere a puilor, ?n conformitate cu normele europene de bunăstare animală • o fabrică de făinuri proteice
@Toate drepturile rezervate 2020