Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Mediator Valerica Ciupitu - Servicii de solutionare a disputelor. Usor si rapid comparativ cu procesele din instanta.
Tanasescu Gavrila Dispute Resolution Law Firm.Our perception of the dispute resolution concept is not only of representing clients in ongoing disputes in front of courts of law or arbitral tribunals. Our main concern is to help clients to prevent disputes and solve their issues preferably in an amicable manner.
Biroul nostru mediaza dispute in urmatoarele domenii: drept civil, drept comercial, drept penal, dreptul familiei (divort, incredintare minori), dreptul muncii, domeniul bancar, domeniul protectiei consumatorului, domeniul asigurarilor, domeniul proprietatii si raspunderea profesionala - malpraxis.
Societatea noastra ofera servicii de mediere a disputelor şi a conflictelor cu două sau mai multe parţi, at?t pentru persoane juridice c?t şi pentru persoane fizice, romane sau straine.
Biroul de mediator Glavan Lavinia-Florentina ofera servicii de mediere in dispute de diferite tipuri ( civile, penale, comerciale, familiale, profesionale).
Birou de mediator Medierea este o modalitate de rezolvare a diferitelor intelegeri dintre oameni, cu eleganta si fara stres, cu demnitate si fara a ne expune in public, in timp redus si cu cheltuieli semnificativ mai mici. medierea-succes.ro
@Toate drepturile rezervate 2020