Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Confortul si siguranta locuintei mult visate devin astazi posibile prin controlul flexibil si discret de la distanta al tuturor echipamentelor aflate in interiorul sau exteriorul casei, prin intermediul unei telecomenzi sau al unui telefon mobil. (GSM) Atingerea confortului dorit si a sigurantei necesare este posibila prin: - controlul luminii artificiale, al luminii naturale (jaluzelelor), al caldurii,ventilatiei, si al aerului conditionat, al usilor, ferestrelor . - controlul sistemelor A/V, crearea unor scenarii, schimbarea ambiantei, udarea plantelor, hranirea animalelor. - monitorizarea temperaturii, detectia miscarii intr-o incapere, detectia unei inundatii, a scurgerilor de gaze, a unui incendiu, sau alte date furnizate de senzori conectati la sistem.
Distribuim solutii de Automatizare Casa Inteligenta, furnizam echipamente hi-end audio/video, implementam produse Kadex Domotica pentru confort, control si siguranta cladirilor, a caselor inteligente, centrelor de afaceri, hotelurilor si centrelor medicale. Oferim solutii complete de consultanta, proiectare, management de proiect de sisteme case inteligente, instalare si punere in functiune, training si instruire, service si mentenanta a sistemelor inteligente. Nexus Domotica ofera consultanta in domeniile automatizare, instalatii electrice, BMS, audio-video
@Toate drepturile rezervate 2020