Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Site dedicat publicului feminin ce reuneste creatiile designerilor independenti, creatii hand  made si unicat: rochii,pantofi,balerini,genti,tricouri,curele,cercei,bratari,rame foto, brose,inele, pandantive,tablouri. Pentru ca tu esti unica, meriti creatii unicat, liciteaza si doneaza! Generozitatea este in continuare chic!
Primul site din Romania, numai pentru schimburi si donatii cu inscriere GRATUITA Avantajele de a deveni user al platformei noastre www.trooc.ro -crearea de cont este gratuita. -listarea unui produs este gratuita. -tranzactionarea produselor este gratuita. -compari si alege cea mai buna oferta! -gratuit sectiune” AICI RECLAMA TA GRATIS!!! Postati anunturile dumneavoastra pe site-ul www.trooc.ro Trocul sau schimbul ?n natură, constituie forma cea mai simplă a comerţului. Dacă ?n prezent transferul dreptului de proprietate se realizează de regulă ?n schimbul unui preţ, există situaţii c?nd, pentru a evita transferul de sume de bani, părţile contractante apelează frecvent la troc, realiz?nd diverse schimburi de mărfuri. Cu toate că pare o metodă primitivă, ?n urma trocului toată lumea poate avea de c?ştigat, ideea de bază a “trocului”, practicată din timpuri străvechi, fiind ?n prezent o variantă de ocolire a crizei. Pentru alte oferte şi propuneri de colaborare, aşteptăm mesajele d-voastră pe e-mail oficial.trooc.ro@gmail.com
@Toate drepturile rezervate 2020