Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Activam in domeniul agricol, caznic, igiena publica, oferind produse si servicii profesionale dintr-o gama diversificata: comercializam insecticide, fungicide, acaricide, moluscocide, raticide.
Servicii complete de deratizare, dezinsectie, dezinfectie cu preturi de la 0,05 Lei/mp+TVA.
Probleme cu sobolani, soareci, insecte, daunatori, gandaci, cartite, tantari, furnici, pasari, molii, animale agresive, etc. E timpu sa uitati de ele, www.antisoareci.ro va sare in ajutor cu o gama larga de aparate cu ultrasunete, ultraviolete si unde electromagnetice. Sunt produse nepoluante, fara mirosuri neplacute, silentioase si deosebit de eficiente pentru familia si caminul dumneavoastră.
E-shop de produse destinate dezinsectiei, deratizarii si dezinfectiei. Produse si solutii profesionale anti soareci, anticartita, anti sobolani, anti caini, anti pisici, antifurnici, anticapuse, antiplosnite, anti rozatoare, anti porumbei.
Firma Rat&Bugs este recunoscuta pentru eficienta si promptitudinea lucrarilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Suntem o firmă avizata ?n domeniul dezinsecţiei, deratizării şi dezinfecţiei si te putem ajuta ?n combaterea dăunătorilor (muşte, ţ?nţari, g?ndaci, furnici, căpuşe, ploşniţe, şoareci, şobolani). Ne mandrim cu cel mai bun raport calitate / pret, lucru sustinut de relatarile actualilor angajatori. Firma Rat&Bugs foloseste numai substante de cea mai buna calitate, cu remanenţă de p?nă la 60 zile, acreditate de Uniunea Europeană. Rat&Bugs dispune de acoperire nationala! Suntem specializati in domeniul dezinsectiei, deratizarii si dezinfectiei atat pentru spatii exterioare, cat si pentru cele interioare.
@Toate drepturile rezervate 2020