Gazduire web Romania

   Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Learn on-line! Books and courses for management and leadership, HR, project management, IT Professionals, sales and customer service, business strategy and operations and desktop skills trough distance education.
Infiintat in 2005, AIESEC Ploiesti este parte din cea mai mare organizatie de tineri din lume, platforma internationala de dezvoltare personala si profesionala, care desfasoara proiecte avand ca interes dezvoltarea durabila: educatie, mediu si antreprenoriat.
Bestmyjob, website despre: cariera, leadership, management, finantare, dezvoltare profesionala, educatie, resurse umane, invatamant, salarizare, promovare.
Am realizat acest website din dorinta de a impartasi tuturor oamenilor care doresc sa activeze in domeniul conducerii, o parte din cunostintele mele. De aceea consider ca orice elev sau student, manager sau intreprinzator din Romania, ar trebui sa citeasca toate articolele puse la dispozitie gratuit pe acest website.Totul despre lideri si leadership.
Companie specializata in furnizarea serviciilor de training : comunicare, negociere, leadership, vanzari, team building.
LEADERMARK:Centru de resurse pentru leadership si afaceri. Training si seminarii TVA, Impozit Profit, Procedura fiscale, Finantare. Librarie online
Evaluarea Calitatii Cercetarii: training in autorat stiintific, model de proiect doctorat, leadership pentru invatamant, seminarii si conferinte internationale
Calitate si Leadership pentru Invatamantul Superior Romanesc: management universitar, politici in invatamant, leadership in proiecte , workshopuri, seminarii, conferinte international
Cristian Matei vorbind pe blog despre: dezvoltare personala, leadership, comunicare, NLP, afaceri, marketing, management, psihologie, religie, sport, stiinta, turism, educatie, cultura, evenimente, conferinte, carti, poezii, timp liber, muzica si filme.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni! Axa prioritara 3 - Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor
AHA Moments este o organizatie care ofera servicii de team building clientilor corporate din Romania. Competente acoperite: Comunicare; Managementul schimbarii; Managementul conflictelor; Creativitate; Proces decizional; Leadership; Managementul Timpului; Managementul stresului.
Schultz Consulting ofera cursuri autorizate de manager de proiect, formator, leadership, management, manager resurse umane, comunicare, expert achizitii publice, asistent relatii publice, interculturalitate, managementul diversivitatii.
Cursuri de vanzari prin AsperaCurs Bacau. Te invatam sa fi in topul vanzatorilor pentru orice produs sau serviciu. Apeleaza la noi daca vrei sa devi profesionist in vanzari.
The Global economy is sinking. People are becoming jobless. There are very limited job oppurtunities. Governments are becoming handicapped. Kalkie Integrated Solutions Pvt Ltd brings out a unique opportunity by which you can earn income throughout your life time by investing $100 (Rs 6500)
Articole despre cariera. Sfaturi pentru un loc de munca mai bun, succes in cariera, dezvoltare profesionala, leadership, cursuri de calificare si resurse educationale. Zilnic afli cum sa ai o cariera de succes, viata personala si relatii de calitate, mai multi bani si independenta financiara.
TRAINING PENTRU MANAGERI este un program online proiectat pe o durata de 6 luni, gandit pentru viitori manageri sau pentru manageri practici care vor sa obtina rezultate si vor sa devina mai buni.
@Toate drepturile rezervate 2020