Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Intelepciune.ro - Citate Celebre, Cugetari, Maxime, Aforisme, Proverbe, Zicatori
Descriere Intelepciune.ro - Contine o colectie impresionanta, actualizata zilnic, de citate celebre, maxime, cugetari, aforisme ale unor autori celebri precum si informatii biografice despre autori. Citatele sunt structurate pe domenii precum: dragoste, iubire, fericire, speranta, prietenie, viata, tinand cont in acelasi timp si de autorul citatelor. Pe Intelepciune.ro este prezenta si o colectie de proverbe si zicatori romanesti structurate pe domeni de interes. Scopul site-ului este de a pune la dispozitia iubitorilor de frumos o lectura buna, aprecieri universal morale si etice. De asemenea este prezent si un motor de cautare ce permite cautarea facila a citatelor si proverbelor. De asemenea membrii site-ului pot pastra o colectie personala cu citatele si proverbele preferate si de a le accesa in orice clipa.
Cuvinte Cheie: citate citate celebre maxime cugetari aforisme proverbe zicatori iubire intelepciune dragoste prietenie viata fericire speranta einstein arghezi paler coelho blaga tristete
URL: http://www.intelepciune.ro
Clickuri: 2382
Adaugat: 29-10-2007
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020