Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: ASCU - psihoterapie, consiliere in cariera, psihoterapie de cuplu si familie, psihologia muncii, examen psihologic permis auto, coaching, workshop, dezvoltare personala, comunicare
Descriere Alternativa Sociala si Capital Uman va propune sa va gasiti propria reteta pentru echilibru. Serviciile psihologice pot oferi solutii practice pentru situatiile curente ale vietii si ne ajuta sa gasim strategii armonioase de viata. Serviciile oferite de noi sunt: psihoterapie (pentru familie, relatii de cuplu, relatii parinti-copii, relatii la locul de munca, probleme de viata, depresie - asertivitate, imagine de sine, abilitati sociale), consiliere in cariera, consiliere de cuplu si familie, life coaching. Aceste servicii sunt oferite sunt forma atat a sesiunilor individuale cat si sub forma grupurilor de dezvoltare personala, a grupurilor de suport sau a workshop-urilor.
Cuvinte Cheie: psihoterapie Cluj Napoca consiliere de cuplu Cluj Napoca
URL: http://www.ascu.ro
Clickuri: 699
Adaugat: 28-08-2009
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020