Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Centrul de frumusete si sanatate Power Plate
Descriere Produsele Power Plate® fac din antrenamentul pe baza de acceleratie (Acceleration Training™) un lucru la indemana oricui. Antrenamentul se adreseaza cu precadere celor care isi doresc sa-si modeleze intregul corp intr-un timp cat mai scurt, fie acasa, fie intr-o facilitate comerciala. Pentru necesitatile de fitness, wellness si sanatate, aparatele Power Plate® ofera o solutie revolutionara de diminuare a stresului, alcatuita in functie de scopurile personale. Folosite de sute de profesionisti din domeniul medical sau al sportului din intreaga lume, aparatele Power Plate® sunt acum oferite si in versiunea utilizarii personale.
Cuvinte Cheie: power plate slabire anticelulitice tonifiere stretching relaxare fitness body sculptor power wrap power narl 517 Power Plate Pro5 Pro5 AIRdaptive Pro5 AIRdaptive HP Power Plate my5
URL: http://www.powerplate.ro
Clickuri: 637
Adaugat: 09-11-2009
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020