Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Pensiunea Valea Paradisului
Descriere Pensiunea Valea Paradisului este situata pe Valea Somesului Rece din Muntii Apuseni, judetul Cluj. Pensiunea ofera facilitati cum ar fi: loc de joaca pentru copii, gratar amenajat in curtea pensiunii, teren amenajat pentru diverse sporturi, sauna etc. Activitati cum ar fi culesul fructelor de padure sau partide de pescuit atunci cand sezonul de pescuit o permite, sunt de asemenea interesante. Localizarea pensiunii la o altitudine de peste 800 metri cu puternica ionizare negativa este un motiv sa petreceti concediul sau cateva zile libere alaturi de noi.
Cuvinte Cheie: Valea Paradisului pensiune la munte pensiune Cluj cazare Apuseni atractii turistice tarife cazare pensiune apuseni cazare maguri cazare transilvania
URL: http://www.pensiunea-valeaparadisului.ro
Clickuri: 599
Adaugat: 05-01-2010
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020