Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Dynamic Carier
Descriere Dynamic Carier vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin servicii acreditate si specializate de recrutare, selectie si plasare personal casnic (bona/babysitters, , etc.), personal calificat si necalificat. Echipa Dynamic Carier este formata din persoane tinere si dinamice, care se informeaza permanent, pentru a incheia fiecare situatie de angajare cu rezultatul Castig-Castig. Stim ca, recrutarea si selectia celor mai buni angajati necesita timp. Timpul vi-l oferim noi, pentru ca cei mai buni oameni sa fie ai dumneavoastra!
Cuvinte Cheie: bone timisoara plasare personal casnic menaj menaj timisoara babysitter recrutare si plasare personal bona menajera business personal calificat necalificat
URL: http://www.dynamiccarier.ro
Clickuri: 944
Adaugat: 10-12-2007
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020