Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Lumea ONG - Stiri,proiecte,legislatie,voluntariat,ecologie,asistenta sociala
Descriere Un site ce va invita sa descoperiti lumea ONG-urilor,va pune la dispozitie o baza de date a lor,stiri si proiecte ong,legislatie,voluntariat,ecologie,infiintare ONG,finantare,asistenta sociala,timp liber. In LumeaONG ne propunem sa prezentam o directie a miscarii ONG-urilor din Romania, alaturi de o incercare de a atrage atentia asupra problemelor de tot felul ce exista in tara noastra si pe glob. In ideea ca fiecare din noi avem puterea si datoria de a crea un viitor mai bun, va invitam sa fiti alaturi de noi. Lumea ONG - Viitorul il facem impreuna!
Cuvinte Cheie: ong lumea ong stiri proiecte voluntariat legislatie ecologie reciclare infiintare ong finantare produse bio protectia mediului ajutor social fonduri donatii energie regenerabila
URL: http://www.lumeaong.org
Clickuri: 926
Adaugat: 14-11-2010
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020