Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Prelucrarea si finisarea lemnului, constructii din lemn.
Descriere Compania a fost infiintata in anul 2003 avand ca principal obiect de activitate prelucrarea lemnului. S-a impus rapid pe piata din Craiova gratie calitatii materialelor si finisajelor deosebite, precum si in zone rezidentiale din Italia unde am furnizat diferite produse din lemn masiv si stratificat (lamelare rovere). Pe piata din Craiova firma are o contributie importanta la amenajarea interioarelor locuintelor ce se construiesc in cartierele selecte ce se ridica la acest moment in zona urbana si suburbana. Toate produsele noastre se realizeaza pe comanda. Pentru fiecare client in parte se elaboreaza un proiect care face posibila construirea tamplariei. Astfel se structureaza amenajarea dupa nevoia, gustul si personalitatea fiecarui client.
Cuvinte Cheie: usi interior usi exterior usi ferestre ferestre din lemn stratificat lemn stratificat tamplarie lemn foisoare pergole mansarde mobilier gradina lemn uscat scari balustrade parchet casute din lemn
URL: http://www.tamplarie-lemn.ro
Clickuri: 518
Adaugat: 12-05-2011
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020