Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: instalatie pentru fabricarea de motorina biodiesel
Descriere vanzare : vand utilaje echipamente instalatie rafinarie pentru fabricarea sau obtinerea de motorina ecologica denumita biodiesel sau biocarburant pentru autovehicule , care va fi biocombustibilul viitorului nostru. Este noua, marca UK FuelTech, Anglia si are o capacitate de productie 9600 litri/zi, incluzand si o presa de ulei noua Ucraina, sau poate procesa 19000 litri/zi, fara presa inclusa. Pret: 50000 Euro. Tel: 0744300366 ; 0248223600 Posibilitate preluare leasing sau colaborare cu Asociatie agricola mare.
Cuvinte Cheie: utilaje instalatie instalatii fabrici pentru fabricarea obtinerea obtinerii productia productiei producerea de motorina bio dieselului dizelului combustibilului combustibililor carburantilor
URL: http://www.fabricabiodiesel.aaz.ro/
Clickuri: 1474
Adaugat: 11-02-2008
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020