Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Centrul de Cultura si Istorie Militara
Descriere Site oficial a Centrului de Cultura si Istorie Militara, din Chisinau, Republica Moldova. Instituţia are ca obiectiv: popularizarea istoriei militare, a personalităţilor militare marcante prin studii si lucrari monografice; sprijinirea dezvoltarii cercetării stiintifice in cadrul instituţiei militare prin promovarea tematicilor necunoscute din istoria naţională. Organizarea de manifestări culturale la evenimente marcante din istoria naţională, de cultivare a frumosului prin expoziţii de artă, sculptură, un sprijin metodic pentru instituţiile de cultură din teritoriu.
Cuvinte Cheie: centrul cultura istorie militara muzeu militar chisinau republica moldova stiinta cultul eroilor colectii evenimente armata ostasi oastea cohorta
URL: http://www.istoriamilitara.org
Clickuri: 520
Adaugat: 05-12-2012
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020