Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Bandatech - izolatii termice vata minerala Knauf,saltele lamelare,placi Armaflex,izolatii Tubolit
Descriere Bandatech furnizeaza izolatii termice si fonice industriale, cochilii de vata minerala, izolatie Tubolit, placi Armaflex (impreuna cu toata gama de izolatie Armacell din cauciuc sintetic: Armaflex Duct, Armaflex XG, Armaflex NH, Armaflex DG, Armaflex AF, Armaflex HT si HT S). Totodata, Bandatech ofera si saltele lamelare de vata minerala Knauf si role de vata minerala Knauf, cu toata gama de vata bazaltica Knauf HTB, Knauf FKD si vata minerala de sticla. De asemenea, pentru lucrari de izolatii termice si fonice, Bandatech distribuie benzi adezive si garnituri din cauciuc sintetic, aluminiu Coroplast, polietilena si PVC.
Cuvinte Cheie: izolatie armaflex vata minerala de sticla knauf saltele lamelare knauf cochilii vata minerala izolatie tubolit benzi adezive cauciuc sintetic garnituri adezive din cauciuc
URL: http://www.bandatech.ro
Clickuri: 542
Adaugat: 14-05-2013
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020