Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: MICRONIX PLUS ITCC Camere de termoviziune FLIR de la 2450Euro+TVA
Descriere Infrared Training & Consulting Center SRL (ITCC) este singura societate din Romania acreditata pentru a organiza cursuri de specializare in termografie cu certificare internationala Nivel I. In plus, ITCC ofera consultanta si servicii de scanare termica profesionale cu camere de termoviziune de ultima generatie produse de FLIR Systems, lider mondial absolut in domeniu. In ultimul an, urmare a experientei acumulate in domeniul IR, ITCC a inceput sa colaboreze cu Institute de Cercetare si Unitati de Invatamant in cadrul unor proiecte de cercetare ce necesita cunostinte avansate in infrarosu. Este important sa mentionam ca tot personalul ITCC este certificat Nivel I sau II in termografie.
Cuvinte Cheie: camere termoviziune termografie infrarosu scanare cursuri certificare Micronix FLIR ITC IR temperatura termic supraveghere NightVision
URL: http://www.termoviziune.ro
Clickuri: 838
Adaugat: 01-07-2008
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020