Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Holograme securizate ,marcaje holografice, timbre,etichete si sigilii securizate
Descriere SC NE&RO INVEST Realizam: marcaje holografice, timbre de securizare, sigiili holografice, etichete cu holograma, autoadezive sau aplicare la cald(hot stamping foil), folie securizata de protectie pentru carduri. Holograme 2D/3D .Holograme Dot Matrix.Holograme E-beam. Hologramele au o larga utilizare in securizarea si personalizarea documentelor, personalizarea marcilor,securizarea prin sigilare a diferitelor aparaturi electronice, electrice, componente electronice ,IT ,cd-uri, consumabile,auto,ambalaje, in industria farmaceutica, chimica, alimentara, etc.
Cuvinte Cheie: Holograme securizate marcaje holografice timbre etichete si sigilii securizate holograme personalizate 2D 3D dot matrix e beam folie securizata de protectie pentru carduri
URL: http://www.holograma.neroartistic.evonet.ro
Clickuri: 762
Adaugat: 27-10-2008
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020