Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: incalzire cu raze infrarosii
Descriere Sistemul de incalzire se prezinta sub forma unor folii peliculare care se monteaza pe tavan (se pot acoperi cu tavanul fals) si emit raze infrarosii in lungime mare de unda incalzind podeaua si peretii camerei, la fel cum in natura soarele incalzeste pamantul, insa fara a suporta efectul nociv al razelor uv. Sistemul este alimentat electric si este controlat de un termostat de ambient de unde ne putem regla electronic temperatura dorita. Avand un consum mai mic decat la metodele de incalzire clasice(centrala termica pe gaz), sistemul PLEN este atat ecologic si benefic organismului uman cat si mult mai confortabil si eficient.
Cuvinte Cheie: incalzire infrarosu ecologic sistem incalzire confort termic instalatie incalzire folia PLEN folie infrarosii incalzire plen incalzire economica incalzire ecologica incalzire electrica
URL: http://www.plen.ro
Clickuri: 910
Adaugat: 10-11-2008
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020