Gazduire web Romania

   
Director Web
Vreti sa ai rezultate mai bune pe cuvintele cheie la care concurezi? Adauga site-ul tau in directorul web LinkPedia.ro si succesul nu va intarzia sa apara. LinkPedia este director web cu site-uri de calitate, ce te va ajuta la optimizarea site-ului tau in Google. Adaugarea este gratuita. Bafta!


Cauta in director:

Titlu: Radio PowerMix cu Manele noii Online Live
Descriere Ei bine...iata-ne si pe internet... Avand in vedere faptul ca pirateria din FM este in cadere libera si din pacate nu mai putem deschide radioul in FM , ne-am gandit sa redeschidem Radio PowerMix pe internet. Pentru cei care nu stiu ce este cu noi... ei bine noi am fost un post de radio pirat in FM-ul Bucurestean care a emis foarte mult timp, a fost un post de radio foarte popular, insa nimeni (in afara de cei cu multi bani) nu este mai presus de lege... Asa ca noi va dorim auditie placuta alaturi de PowerMix FM !
Cuvinte Cheie: Manele noii Radio PowerMix cu Manele noii Online Live Radio PowerMix cu Manele noii Dedicatii Radio PowerMix Manele noii Gratis Radio PowerMix Manele noii Live PowerMix Radio Manele noii
URL: http://www.powermyx.com
Clickuri: 2313
Adaugat: 19-12-2008
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020